Voedingsadvies

pontivitaal-93-keinEen andere manier van eten kan je helpen je energieker en actiever te voelen, met afvallen of aankomen, beter in je vel te zitten, sportieve prestaties te bevorderen, beter om te kunnen gaan met stress en tegenslagen, je gezondheid te bevorderen en klachten te verminderen etc. Genoeg redenen dus om eens goed naar je voedingspatroon te kijken.

De meeste van ons weten wel dat er veel te verbeteren is op het gebied van voeding. En het is niet altijd makkelijk om veranderingen aan te brengen. Maar als je het doet op een manier die bij jou past, afgestemd op jouw persoonlijke situatie, rekening houdend met factoren die voor jou belangrijk zijn, kan het je zeker helpen bovenstaande doelen te bereiken. Op basis van een voedingsanalyse bekijken we samen hoe je eetpatroon nu is en wat je aan zou kunnen passen om het te optimaliseren.

Bewaren

Contact
PontiVitaal
Annelieke van Woerkom
Kooikershof 4
5156 CT Oudheusden
06-28530858
annelieke@pontivitaal.nl
Over PontiVitaal

Pontivitaal richt zich op vitaliteit en loopbaan; gezonde voeding, goed in je vel zitten, weten wat je eet, verantwoord en lekker koken, dat doen waar je blij van wordt, bewuste keuzes maken, je balans vinden, lekker bewegen en in beweging zijn. Pontivitaal helpt je de weg te vinden naar de manier van leven die bij jou past.