Kosten en vergoedingen

annelieke-17-kleinKosten voedingsadvies en/of gewichtsbalans

De kosten voor een traject Voedingsadvies en/of Gewichtsbalans bedragen € 300 (incl. BTW).

Een traject bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1 uur waaronder een uitgebreide intake, een analyse van je huidige eetpatroon, het opstellen van een nieuw voedingspatroon op maat en het begeleiden van het traject (met desgewenst weeg- en meetmomenten, leren etiketten lezen, een supermarkt-safari, het geven van adviezen en tips, het pimpen van jouw favoriete recepten etc.). Alles wordt vastgelegd in een dossier/dagboek wat jou kan helpen je voortgang te registreren.

Desgewenst kan je ook kiezen voor voedingsadvies op basis van individuele consulten.
De kosten bedragen dan € 65 (incl. BTW) per uur.

Kosten Vitaliteitscoaching

De kosten voor vitaliteitscoaching op basis van individuele consulten bedragen € 65 (incl. BTW) per uur.

Vergoeding zorgverzekering

Omdat ik als Gewichtsconsulent aangesloten ben bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), vergoeden veel aanvullende zorgverzekeringen de kosten geheel of gedeeltelijk. Klik op deze link om te kijken of jouw zorgverzekeraar kosten vergoed of neem contact op met jouw zorgverzekeraar

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact
PontiVitaal Voedingsadvies
Annelieke van Woerkom
Kooikershof 4
5256 KD Oud-Heusden
06-28530858
annelieke@pontivitaal.nl
Over PontiVitaal
Pontivitaal richt zich op vitaliteit, gezonde voeding, goed in je vel zitten, weten wat je eet, verantwoord en lekker koken, bewuste keuzes maken, je balans vinden, lekker bewegen en in beweging zijn. Pontivitaal helpt je de weg te vinden naar de manier van leven die bij jou past.