Wie ben ik

annelieke-9-kleinKoken en eten is altijd al een passie van mij geweest. En ook heb ik het altijd belangrijk gevonden om hierin rekening te houden met mijn gewicht en gezondheid, daar voel ik me nu eenmaal veel beter bij. Gelukkig blijkt lekker eten en je gezond voelen uitermate goed te combineren. Het is misschien wel even zoeken naar de juiste manier, maar je bent niet voor niets op deze site beland!

Om mezelf Vitaliteitscoach te mogen noemen, heb ik een aantal opleidingen afgerond op het gebied van voeding en begeleiding waaronder NLP, Natuurvoedingsadviseur, Mental Coach, Gewichtsconsulent en Stresscounselor.

Verder heb ik mijn vakgebied uitgebreid met een opleiding tot Loopbaanadviseur. Mijn mening is dat loopbaan (of dagbesteding) en vitaliteit grotendeels dezelfde basis hebben, namelijk zingeving. Dat doen waar we blij van worden, maakt dat we ons goed voelen.

Naast enthousiast hobbykok en liefhebber van lekker en gezond eten, ben ik gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee. Als ik niet in de keuken sta, ben ik vaak te vinden op de kickboxmat of in de paardenstal.

Mocht je meer willen weten over de dienstverlening van Pontivitaal, neem dan zeker contact op!

Hartelijke groet,

Annelieke van Woerkom

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact
PontiVitaal
Annelieke van Woerkom
Kooikershof 4
5156 CT Oudheusden
06-28530858
annelieke@pontivitaal.nl
Over PontiVitaal

Pontivitaal richt zich op vitaliteit en loopbaan; gezonde voeding, goed in je vel zitten, weten wat je eet, verantwoord en lekker koken, dat doen waar je blij van wordt, bewuste keuzes maken, je balans vinden, lekker bewegen en in beweging zijn. Pontivitaal helpt je de weg te vinden naar de manier van leven die bij jou past.