Gewichtsbalans

annelieke-43-kleinBlijvend afvallen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Het is belangrijk om eerst goed helder te hebben wat jouw doelstelling is en te toetsen of deze reëel is. En vervolgens kies je voor een manier van verantwoord afvallen die past bij jou. Veranderingen op voedingsgebied hebben vaker een blijvend resultaat als deze afgestemd zijn op jouw levensstijl. Maar al te vaak kiezen mensen voor een dieet gebaseerd op minimale calorie inname wat meestal direct zorgt voor snelle gewichtsafname en hierdoor motiverend werkt. Maar het zorgt ook voor: honger (en dus vaak overmatige behoefte aan eten), vochtverlies, spierafbraak, disbalans, gebrek aan energie, sociale beperkingen etc. Zo’n beperkend dieet is meestal niet lang vol te houden met het gevolg dat je al snel weer aankomt en weer terug bent bij af, met alle frustratie en teleurstelling van dien.

Als gewichtsconsulent kan ik je helpen jouw ideale gewicht te bepalen en te bereiken. We gaan op zoek naar een nieuwe manier van eten die voor jou blijvend goed voelt. We besteden tijdens dit traject o.a. aandacht aan je voedingspatroon, je beweegpatroon, je dagbesteding en natuurlijk je motivatie! Je leert etiketten te lezen, je favoriete recepten een gezonde twist te geven en bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding.

Met als resultaat het bereiken en behouden van jouw ideale gewicht.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact
PontiVitaal Voedingsadvies
Annelieke van Woerkom
Kooikershof 4
5256 KD Oud-Heusden
06-28530858
annelieke@pontivitaal.nl
Over PontiVitaal
Pontivitaal richt zich op vitaliteit, gezonde voeding, goed in je vel zitten, weten wat je eet, verantwoord en lekker koken, bewuste keuzes maken, je balans vinden, lekker bewegen en in beweging zijn. Pontivitaal helpt je de weg te vinden naar de manier van leven die bij jou past.